© 2018 Quelleposition.be.

Wat zijn uw standpunten over onderstaande uitdagingen?

  1. Vrijwilligerswerk van jongeren, in België en in het buitenland, is één van de pijlers van jongerenorganisaties: wat stelt uw partij voor om vrijwilligerswerk te ondersteunen en te versterken?

  2. Burgerdienst is een thema dat regelmatig de debatten haalt: wat stelt uw partij voor op dat vlak?

  3. Het nieuwe statuut van vrijwilligerswerk: komt dat er of niet? Wat is het standpunt van uw partij daarover?

  4. De federale overheid werkt momenteel aan een hervorming van het wetboek van vennootschappen waarbij voortaan ook vzw’s in zouden opgenomen worden; wat is het standpunt van uw partij daarover?

  5. Binnenkort is de Brexit een feit in de praktijk en rijzen er heel wat vragen: noodzaak of niet om een toeristische of werkvisa te hebben om naar het Verenigd Koninkrijk te reizen, erkenning van diploma’s van studenten, Erasmus programma, enz. Wat stelt uw partij voor om de mobiliteit van jongeren tussen het Verenigd Koninkrijk en de Europese Unie te waarborgen en te stimuleren?

  6. TTIP, TAFTA, Belgium Act Now… Heel wat voorbeelden tonen aan dat jongeren diep begaan zijn met de uitdagingen waar de maatschappij voor staat. Wat stelt uw partij voor om de jongeren te ondersteunen in hun mobilisatie en hun stem beter te laten horen over de huidige thema’s?